Kes me oleme
Sina vajad, meie pakume!
Meenub lugu 90ndate Eestist:
Kokk ja kelner piiluvad ukse vahelt klienti.
“Vaata, Jaan, ta sööb seda!” ütleb kokk. “Tõepoolest sööb!”
Antud elulisest situatsioonist motiveerituna panime aluse Hole in One Cateringile. Meie moto on „Maapealsed naudingud“ ehk klient peaks alati parima kogemuse saama.
Enam kui viieteistkümne tegutsemisaastaga on Hole in One Catering kasvanud kolme noore kelneri ideest sündinud väikefirmast täisteenust pakkuvaks firmaks, kes saavutanud Eesti turul tänaseks päevaks arvestatava koha konkureerivate ja juhtivate ettevõtete seas.
Hole in One Cateringi formuleeritud strateegiline visioon tagab ettevõttele pikaajalise tegevussuuna ja selge missioonitunde. Ettevõtte missiooniks on kiire, sportlik ja abivalmis teenindamine, pakkudes nauditavat menüüd ja head kokakunsti.
Visiooniks organisatsiooni tulevik, kus söögikohti tuntakse maitsva menüü ja hea teenindamise kaudu, rõhuasetusega menüüpakkumistele, mis on tervist toetavad. Soovime pakkuda parimat tulemust Cateringi maastikul nagu tipptulemust spordis.
Pakume menüüd, kus on laialdane valik suupisteid, mis sobivad konverentsidele ja vastuvõttudele, oskame soovitada pulmamenüüd, mida saab kohandada ka juubelile või sünnipäevale sobivaks. Käsitleme tellijate soove personaalselt, vastavalt kliendi maitse-eelistustele ja planeeritud eelarvele ning pakume soovitusi just sellise menüü koostamiseks, mis vajalik sündmuse täielikuks õnnestumiseks.
Lisaks maitsvale toidule pakume heade koostööpartnerite abiga erinevaid lahendusi ruumide dekoreerimisel, erinevaid heli- ja valgustehnika lahendusi.
Mõni aasta tagasi tegime ka kliendirahulolu uuringu, milles selgus, et 96% teenust kasutanud klientidest olid meie poolt korraldatud üritusega väga rahul.
Hole in One Catering on toetajaks ka Keila Jalgpalliklubile.
“HOLE IN ONE”
2012.a. märts asusime uuesti opereerima toitlustajatena Niitvälja Golfikeskuses, kus edukalt töötab Niitvälja Golfirestoran “Hole In One”.
“CAFE PLATS”
2011.a. juunis avasime Keila kesklinnas kohviku Cafe´ Plats.
HARJU ELEKTRI KOHVIK-SÖÖKLA
2008.a. augustis avasime Harju Elektri administratiivhoones kohvik-söökla.
KEILA PKC KOHVIK-SÖÖGITUBA
2007.a. septembris alustasime tööd ca 900 töötajaga PKC Eesti AS Keila elektroonikatehase ruumides, kus avasime kohvik-söögitoa.
STENBOCKI MAJA
2006.a. Hole in One Cateringi ülesandeks olnud Toompeal Stenbocki Maja töötajate igapäevane toitlustamine koos Riigikantselei protokolliosakonnaga. Lisaks kõrgetasemeliste Cateringide korraldamine Toompeal kui ka Vabariigi Valitsuse residentsis ja Välisministeeriumis.
OTEPÄÄ GOLFIKESKUS
2005.- 2006.a. opereerisime Otepää GolfiKeskuse toitlustamist ja alates 2009. kevadest taas kuni 2010. Samal aastal avasime ka Pühajärve kaldal alpi stiilis restorani Pühajärve Alpirestoran.
“HOLE 19”
2001.a. avasime Rävala puiesteel Tallinnas golfiteemalise Golf & Country pubi „Hole 19”, mis tegutses aastani 2007
“HOLE IN ONE”
1998.a. suvel lisandus eelnevatele kohtadele Niitvälja Golfiklubi a’la carte restoran „Hole In One”.
“GUITAR SAFARI” JA “COTTON CLUB”
1997.a. avasime elava muusikaga klubi „Guitar Safari”,millest kujunes üks Tallinlaste ja linna külastajate menupaikadest. Samal aastal avas linna südames Ahtri tänaval uksed jazzi teemaline ja ladina-ameerikaliku köögiga restoran „Cotton Club”.
“TROPICANA BAAR” JA “DIESEL BOOTS”
1993.a. rajati esimene toitlustusettevõte „Tropicana Baar” ja juba järgmisel aastal alustas Tallinnas Laial tänaval, Linnateatri ruumides tegevust väga populaarne ameerika road-house tüüpi pubi „Diesel Boots”.
TROPICANA KAUBANDUSE AS
Comlink OÜ eelkäijaks oli Tropicana Kaubanduse AS, misalustas tegevust 1991.a. toiduainete hulgimüüjana.
Aare Heinla
Aare Heinla
Tegevjuht / Juhatuse liige
FAKTID MINUST
OSKUSED
Hannes Järv
Hannes Järv
Juhatuse liige
FAKTID MINUST
OSKUSED