Kes me oleme

Hole in One

Kes me oleme

 

Natukene meist

Sina vajad, meie pakume!

Meenub lugu 90ndate Eestist:

Kokk ja kelner piiluvad ukse vahelt klienti.
“Vaata, Jaan, ta sööb seda!” ütleb kokk. “Tõepoolest sööb!”

Antud elulisest situatsioonist motiveerituna panime aluse Hole in One Cateringile. Meie moto on „Maapealsed naudingud“ ehk klient peaks alati parima kogemuse saama.

Enam kui viieteistkümne tegutsemisaastaga on  Hole in One Catering kasvanud kolme noore kelneri ideest sündinud väikefirmast täisteenust pakkuvaks firmaks, kes saavutanud Eesti turul tänaseks päevaks arvestatava koha konkureerivate ja juhtivate ettevõtete seas.

Hole in One Cateringi formuleeritud strateegiline visioon tagab ettevõttele pikaajalise tegevussuuna ja selge missioonitunde. Ettevõtte missiooniks on kiire, sportlik ja abivalmis teenindamine, pakkudes nauditavat menüüd ja head kokakunsti.

Visiooniks organisatsiooni tulevik, kus söögikohti tuntakse maitsva menüü ja hea teenindamise kaudu, rõhuasetusega menüüpakkumistele, mis on tervist toetavad. Soovime pakkuda parimat tulemust Cateringi maastikul nagu tipptulemust spordis.

Pakume menüüd, kus on laialdane valik suupisteid, mis sobivad konverentsidele ja vastuvõttudele, oskame soovitada pulmamenüüd, mida saab kohandada ka juubelile või sünnipäevale sobivaks. Käsitleme tellijate soove personaalselt, vastavalt kliendi maitse-eelistustele ja planeeritud eelarvele ning pakume soovitusi just sellise menüü koostamiseks, mis vajalik sündmuse täielikuks õnnestumiseks.

Lisaks maitsvale toidule pakume heade koostööpartnerite abiga erinevaid lahendusi ruumide dekoreerimisel, erinevaid heli- ja valgustehnika lahendusi.

Mõni aasta tagasi tegime ka kliendirahulolu uuringu, milles selgus, et 96% teenust kasutanud klientidest olid meie poolt korraldatud üritusega väga rahul.

Hole in One Catering on toetajaks ka Keila Jalgpalliklubile.

 

  • 1. märts, 2012

    “HOLE IN ONE”
     

     

    2012.a. märts asusime uuesti opereerima toitlustajatena Niitvälja Golfikeskuses, kus edukalt töötab Niitvälja Golfirestoran “Hole In One”.

  • 1. juuni, 2011

    “CAFE PLATS”
     

     

    2011.a. juunis avasime Keila kesklinnas kohviku Cafe´ Plats.

  • 1. august, 2008

    HARJU ELEKTRI KOHVIK-SÖÖKLA
     

     

    2008.a. augustis avasime Harju Elektri administratiivhoones kohvik-söökla.

  • 1. september, 2007

    KEILA PKC KOHVIK-SÖÖGITUBA
     

     

    2007.a. septembris alustasime tööd ca 900 töötajaga PKC Eesti AS Keila elektroonikatehase ruumides, kus avasime kohvik-söögitoa.

  • 1. september, 2006

    STENBOCKI MAJA
     

     

    2006.a. Hole in One Cateringi ülesandeks olnud Toompeal Stenbocki Maja töötajate igapäevane toitlustamine koos Riigikantselei protokolliosakonnaga. Lisaks kõrgetasemeliste Cateringide korraldamine Toompeal kui ka Vabariigi Valitsuse residentsis ja Välisministeeriumis.

  • 1. september, 2005

    OTEPÄÄ GOLFIKESKUS
     

     

    2005.- 2006.a. opereerisime Otepää GolfiKeskuse toitlustamist ja alates 2009. kevadest taas kuni 2010. Samal aastal avasime ka Pühajärve kaldal alpi stiilis restorani Pühajärve Alpirestoran.

  • 1. september, 2001

    “HOLE 19”
     

     

    2001.a. avasime Rävala puiesteel Tallinnas golfiteemalise Golf & Country pubi „Hole 19”, mis tegutses aastani 2007

  • 1. juuli, 1998

    “HOLE IN ONE”
     

     

    1998.a. suvel lisandus eelnevatele kohtadele Niitvälja Golfiklubi a’la carte restoran „Hole In One”.

  • 1. september, 1997

    “GUITAR SAFARI” JA “COTTON CLUB”
     

     

    1997.a. avasime elava muusikaga klubi „Guitar Safari”,millest kujunes üks Tallinlaste ja linna külastajate menupaikadest. Samal aastal avas linna südames Ahtri tänaval uksed jazzi teemaline ja ladina-ameerikaliku köögiga restoran „Cotton Club”.

  • 1. jaanuar, 1993

    “TROPICANA BAAR” JA “DIESEL BOOTS”
     

     

    1993.a. rajati esimene toitlustusettevõte „Tropicana Baar” ja juba järgmisel aastal alustas Tallinnas Laial tänaval, Linnateatri ruumides tegevust väga populaarne ameerika road-house tüüpi pubi „Diesel Boots”.

  • 1. september, 1991

    TROPICANA KAUBANDUSE AS
     

     

    Comlink OÜ eelkäijaks oli Tropicana Kaubanduse AS, misalustas tegevust 1991.a. toiduainete hulgimüüjana.

Kersti Uibo

Kersti Uibo

Cateringi projektijuht

FAKTID MINUST

  • Mulle meeldib inimestega suhelda
  • Oleksin tahtnud olla laulja
  • Tulevikus tahaksin rohkem reisida
  • Mulle meeldib oma töö mitmekesisus
  • Meeldivad pikad rahulikud hommikud

OSKUSED

  • Paindlikkus läbirääkimistel – 90%
  • Huumorimeel – 90%
  • Taktitunne – 80%
  • Söögitegemine – 50%

Tarmo Griffel

Tarmo Griffel

Peakokk

FAKTID MINUST

  • Mulle meeldib kokkamine
  • Oleksin tahtnud olla näitleja
  • Tulevikus tahan avada oma restorani
  • Mulle meeldib keskenduda igale kliendile personaalselt
  • Meeldib mäesuusatamine, reisimine ja abikaasaga koos olemine

OSKUSED

  • Paindlikkus läbirääkimistel – 85%
  • Huumorimeel – 92%
  • Taktitunne – 70%
  • Söögitegemine – 90%

Aare Heinla

Aare Heinla

Tegevjuht / Juhatuse liige

FAKTID MINUST

  • Olen õppinud muusikakoolis
  • Oleksin tahtnud olla tippsportlane
  • Tulevikus tahaksin rohkem muusikaga tegeleda
  • Mulle meeldib end proovile panna
  • Eelistan talve

OSKUSED

  • Paindlikkus läbirääkimistel – 93%
  • Huumorimeel – 89%
  • Taktitunne – 78%
  • Söögitegemine – 10%

Hannes Järv

Hannes Järv

Juhatuse liige

FAKTID MINUST

  • Meeldib hommikuti magada
  • Oleksin tahtnud olla lennukipiloot
  • Tulevikus tahaksin rohkem aega perega veeta
  • Mulle meeldib kui inimesed on avatud suhtlejad
  • Meeldib suusatada ja ratast sõita

OSKUSED

  • Paindlikkus läbirääkimistel – 91%
  • Huumorimeel – 83%
  • Taktitunne – 90%
  • Söögitegemine – 50%

Kris Heinla

Kris Heinla

Logistik / Ostujuht

FAKTID MINUST

  • Meeldib õhtuti kamina ees istuda
  • Oleksin tahtnud olla mäesuusainstruktor
  • Tulevikus sooviksin ekstreem-matkadel käia
  • Mulle meeldivad uued väljakutsed
  • Meeldib golf, kalapüük ja mäesuusatamine

OSKUSED

  • Paindlikkus läbirääkimistel – 77%
  • Huumorimeel – 90%
  • Taktitunne – 85%
  • Söögitegemine – 25%