Cateringi menüü

Hole in One

Catering

Cateringi menüü

 

Siit leiate meie cateringi toiduvaliku. Lõplik menüü selgub koostöös kliendi ja cateringi projektijuhiga.

Suupisted

Röstitud veisefilee krõbesaial Bernaise kastmega

Suitsune pardifilee mustal rukkileival

Portveinis marineeritud seafilee mustsõstrakreemiga

Õrnsuitsutatud kalkunifilee pliinil ruccolapestoga

Lõhe-kreveti cheviche avokaadoga

Soolalõhe tartar küüslaugubruchettal

Artichoki-parmesanikreem muredas korvikeses

Seesamiröstitud paprika ja päikesekuivatatud tomat küüslauguleival

 

Soojad suupisted

Peekonichorizo ja musta ploomi rull

Krevetiröst ( krevett, koriander ja praetud koos saiaga õlis)

Juustu ja peekonipallid

Täidetud seened sinihallitusjuustukreemiga

Bataadi- ja kitsejuustuamps

 

Külmad toidud ja lõiked

Peekonivahuga täidetud muna

Kuumsuitsulõhe ja toorjuusturull pannkoogis

Pestojuustu- ja küüslaugusingirull

Lepasuitsutatud kalkuni-ja mangotortilla

Mehhikopärane quesadilla guacamole dipiga

Aasiapäraselt marineeritud pardifilee laimi ja värske koriandriga

Juustude valik koos viigimarja ja murakamoosiga

Kalavalik – kalamari ,silmud, angerjas, soolaforell ja suitsulõhe  (selle juurde röstsai, hapukoor, sibul ja kapparid)

Lihavalik – Veise tartar, piprane part, küülikupasteet ja meega siga (selle juurde piprad, kurgid, sibulad ja röstitud must leib)

 

Salatid

Suitsuliha-kartulisalat

Kartuli – peekonisalat muna ja hapukurgiga

Punapeedi-heeringasalat majoneesiga

Särtsakas veiselihasalat frillise, mango ja granaatõunaga

Tai pärl – vürtsikas porgandisalat

Pärlquinoasalat värske ruccola, kirsstomati ja peediga

Waldorfi salat kreeka pähkli ja granaatõunaga

Valge redise – värske kurgi salat

 

Pearoad (buffees)

Veiseliha punase veini ja grillsibulaga

Küüslaugu lõhefilee ja tartar kaste

Pikalt küpsenud sealiha mee ja sinepiga, ploomi- ja konjakikaste

Pähklikattega kohafilee, koorene juustukaste

Seasisefilee rull peekoniga, piprakaste

Teravamaitseline kana kintsuliha laimi ja chilliga

Pärlcouscousiga täidetud suvikõrvits rohke juustuga

Rabarberimarinaadis küülikukoib

Veise sisefilee või ja küüslauguga , piprakaste

Teryakiga glaseeritud lõhefilee

Kanafilee juustu ja peekoniga

 

Lisandid

Meega röstitud köögiviljad

Aurutatud kartul ürtidega

Krõbe ahjukartul sibulaga

Taluköögivilja riis võiga

Koorene penne juustuga

Kauboikartul

Aurutatud riis

Kartulipüree kerge wasabiga

Kõrvitsatamp kruupidega

Röstitud Köögiviljakangid võis värskete ürtidega

 

Desserdid*

Astelpaju-muraka toorjuustukook

Pähklibesee maius vaniljekreemi ja pohladega

Kamakeefiri kreem röstitud musta leivaga

Vaarika-mannakreem ja shokolaadi piim

Kolme šokolaadi vahukook küpsisepõhjal

Toorjuustu-valge šokolaadi kook marjadega

*Dessertide valikul tutvu ka meie kondiitrimenüüga